Maldededem.kgmZelfaanzuigende mestpomp groothandelVoorzorgsmaatregelen voor het gebruik van afdichti

vrijgavetijd:2023-04-17 10:45:55 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:489

Kerntips:Maldededem.kgm,   Als de dompelmodderpomp niet kan worden geïnstalleerd en in werking kan worden gesteld,Maldededem.kgmSchroef diepe pu

   Als de dompelmodderpomp niet kan worden geïnstalleerd en in werking kan worden gesteld,Maldededem.kgmSchroef diepe put pomp, kan het lege verrichtingspunt worden aangevuld.

blijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpen

Maldededem.kgm   de waterzuiveringsapparatuur moet worden geselecteerd op basis van vijf keer van het relatief grote waterverbruik per uur.

   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.

Marka.   Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.

   Selectie van pijpleidingdiameter: de selectie van pijpleiding zal rekening houden met de eenmalige aankoopkosten, bedrijfskosten op lange termijn en bedrijfsbetrouwbaarheid.

   Tijdens normale verrichting, is de temperatuur van de motor zeer hoog, sommige zelfs zo hoog als ℃. In dit geval is het gemakkelijk om de motor te verbranden en te vervangen door een nieuwe. In feite brandt één motor uit op dit moment. Don Maak je geen zorgen om het te vervangen. U moet de oorzaak van de motor achterhalen s verwarming, of


Maldededem.kgmZelfaanzuigende mestpomp groothandelVoorzorgsmaatregelen voor het gebruik van afdichtingen



   De waterpomp is niet alleen de watervoorziening voor de stad, maar ook de huishoudelijke waterzuiveraar die in ons huis wordt gebruikt. Er is een met pompapparatuur om ons te helpen water te zuiveren. Op welke manier dan ook het kan worden onderverdeeld in vele soorten, die elk verschillende maten, volumes en s heeft. Daarom geloven veel mensen dat

   Tijdens de langdurige overbelasting van dompelpompen zijn er veel gevallen van plotselinge abnormale storingen van dompelpompen. Onder hen zijn er enkele gemeenschappelijke obstakels,Maldededem.kgmPomp voor boorvloeistof, zoals de dompelpomp kan niet worden gestart nadat deze is ingeschakeld, of het motortoerental kan niet worden gestart nadat de dompelpomp is gestart. Een heel klein wachten

   Als er een standby pomp is, is het beter om twee pompen op zijn beurt te gebruiken. Als de pomp vastzit, kan de pomp alleen repa

technische dienst   Het maakt niet uit welk type mestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van de hoogste kwaliteit mestpomp producten; De nieuwste ontwikkeling van dompelmestpomptechnologie in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

  ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp moet in gebruik worden bevestigd en geïnstalleerd, terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt, wat handig en flexibel is.

   Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.


Maldededem.kgmZelfaanzuigende mestpomp groothandelVoorzorgsmaatregelen voor het gebruik van afdichtingen



   De werkomgeving is anders: het belangrijkste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de verticale modderpomp ligt in duiken. Tijdens de verrichting van de verticale mestpomp dringen sommige delen in de put en kunnen niet volledig inv

ProductiekostenDe sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, kolen milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie, enz.

   De draairichting van QW (WQ) dompelpomp zonder blokkering na aansluiting is tegen de klok mee vanaf de waterinlaat. Ervan uitgaande dat de elektrische pomp draait, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.

Maldededem.kgm   Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.

   De waterpomp is niet alleen de watervoorziening voor de stad, maar ook de huishoudelijke waterzuiveraar die in ons huis wordt gebruikt. Er is een met pompapparatuur om ons te helpen water te zuiveren. Op welke manier dan ook, het kan worden onderverdeeld in vele soorten, volumes en s heeft. Daarom geloven veel mensen dat

zeer nauwkeurig.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Fracha.adviserennieuws
Fracha.Laatste nieuws